Oproep bestuurs- en/of commissieleden

Gaat u vooral uzelf maar ook ons blij maken? Een goed voornemen voor 2015 -vrijwilligerswerk gaan doen- kunt u waarmaken door u als bestuurs- of commissielid te gaan inzetten voor Groei & Bloei Roden e.o..

Een b(l)oeiende functie waar u meer informatie over kunt krijgen van een van de bestuursleden. Wat dacht u van het samen met de andere bestuursleden organiseren van een workshop, een excursie? Of heeft u andere creatieve ideeën waarmee we onze leden kunnen verrassen? Kom in actie!

vacature

De functies van voorzitter en secretaris zijn momenteel vacant. Deze worden nu waargenomen door de overige bestuursleden. U begrijpt het al, wij zijn naarstig op zoek naar een nieuwe voorzitter m/v en secretaris m/v. Voelt u wat voor een bepaalde taak en wilt u weten hoe het bestuur reilt en zeilt, dan kunt u altijd na overleg een bestuursvergadering bijwonen.

Bedenk: ”Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan”

Ook een aantal commissietaken worden op dit moment uitgevoerd door bestuursleden. Om het bestuur te ontlasten zou het fijn zijn als wij een aantal nieuwe commissieleden mogen begroeten.

Wilt u zich op deze manier nuttig maken voor uw vereniging dan kunt u zich aanmelden bij het secretariaat. Ook voor vragen kunt u hier terecht. E-mail: info(at)roden.groei.nl

E(end)mancipatie…
Kruiden