Lezingen

Op donderdag 11 oktober om 20.00 uur komt Lianne Pot ons vertellen over haar siergrassen, en hun toepassingen, o.a. de prairietuin. Sinds 2000 heeft zij in De Wilp haar bedrijf met een prachtige prairietuin voor veel inspiratie en heel veel soorten grassen. Voor veel mensen zal de grote verscheidenheid aan siergrassen een nieuwe ervaring zijn. De lezing zal u op nieuwe ideeën brengen.

Op dinsdag 13 november om 20.00 uur is de beurt aan Wiecher Huisman, tuinontwerper met een grote kennis van bomen. Zijn arboretum Arcadie in Gasselte is een bezoek zeker waard. Hij komt vertellen over bijzondere planten die geschikt zijn voor onze tuinen. Hij is een enthousiast en onderhoudend verteller, die je niet wilt missen!

De avonden worden zoals gewoonlijk afgesloten met de verloting van een aantal mooie bloemstukken.

De lezingen vinden plaats in Het Wapen van Drenthe. Komt allen, leden betalen geen entree, niet-leden zijn van harte welkom en betalen €3,50.

BLAUWHILDE
Boom van de vrijheid - Tour de France (1)