Plantjesdag 2018

De plantjesdag 2018 zal plaatsvinden op zondag 6 mei van 11.00 tot 16.00 uur op het terrein van de Paardestal, Hooghaar 1, 9321 XW te Peize. (tel 050-5032003)

Op deze dag worden weer allerlei vaste en eenjarige planten aangeboden, waaronder bijzondere exemplaren. Om ervaringen uit te wisselen over planten en andere zaken kunt u even neerstrijken op het gezellige tuinterras voor een kopje koffie, al of niet met een lekker stuk taart of cake.

Wij hopen alle deelnemers van de voorgaande jaren te mogen begroeten, maar nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Indien u interesse heeft of opnieuw wilt deelnemen neem dan voor 25 april contact met ons op. De voorwaarden kunt u vinden op onze website www.roden.groei.nl , tevens hieronder.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 6 mei.

Contact kunt u opnemen met Thea van Gool, 06-53582346 of info(at)vangoolbv.nl

Criteria voor deelname aan onze Plantjesdag.

• Vanaf 9.30 uur kan worden opgebouwd. In overleg met de eigenaresse van De Paardestal kan materiaal al vanaf zaterdagmiddag worden gebracht.

• Deelnemers melden zich bij de bestuurstafel met hun ledenpas.

• Deelname is voor leden van Groei&Bloei gratis.

• Voor niet-leden geldt een vergoeding van 17,50 euro per 5 meter.

• Deelnemers zorgen zelf voor hun stand.

• De verkoop begint om 11.00 uur precies en eindigt om 16.00 uur.

• Deelnemers zorgen zelf voor de lunch. Koffie en thee kan worden gehaald bij de catering.

• Plant alles op in potten of verpak kluiten van grotere planten goed. Laat de planten er verzorgd uitzien en voorzie ze van goede informatie. Vooral foto’s van volwassen planten doen het goed.

• Na afloop ruimen de deelnemers hun eigen zaken op en laten het terrein netjes achter. Niet verkochte planten worden weer meegenomen.

Na afloop worden de deelnemers uitgenodigd door het bestuur voor een hapje en drankje.

Westland, bollenstreek…Blik op de Tuin no. 850
Volkstuin: nat eind, slecht begin