Roden

Sellingen

Zaterdag 16 maart zijn we met 11 personen naar Sellingen geweest. We werden verwelkomd door Johan Bovee van de DE EENDENPOEL. Eerst koffie/thee met een lekker vruchtenbroodje. Buiten vertelde Johan over de geschiedenis van hun huis, dat nu ook dient als bed en breakfast. In de tuin stonden heel veel verschillende soorten Helleborussen. Deze tuin is ook zeker de moeite waard in de zomer. Ter Apelerstraat 42, in Sellingen.
Nadat we de tuin hadden bekeken kon je leuke Helleborussen kopen. De meeste van ons zijn met vele planten naar huis gegaan.

Om 12 uur zijn we naar de tuin/kwekerij Klein Flora in Westerwolde van Klaas Haak gegaan. Daar waren leuke “aparte” voorjaarsplanten te zien in de tuin en ook te koop. Mooie narcissen zoals: Little Emma. Lageweg 33, 9551 VM te Sellingen. In de herfst verkopen ze ook bollen.

Nadat we het één en ander hadden genuttigd bij "Kopje genieten" in Sellingen zijn we door gereden naar The Stonefarm, waar we ook nog een rondleiding kregen. Zijdstukkerweg 7, 9501 LB Stadskanaal. Samen met de bewoners hebben we koffie/thee gedronken. Om 16.00 uur zijn we voldaan weer terug gereden naar Roden.