Roden

NNBE 9 maart 2024

Noord Nederlands Bloemschikevenement (NNBE) 9 maart 2024

Samen een leuk bloemwerk maken en genieten van je eigen creativiteit en die van anderen, dat is het doel van het NNBE. Heb je niet zoveel ervaring, of wel ervaring maar heb je geen zin in het wedstrijdelement, doe dan mee met de recreantengroep. Wil je meedoen aan de competitie, schrijf je dan in voor de gevorderdengroep. De vakjury geeft nuttige aanwijzingen over het gemaakte werk van zowel de recreanten als de gevorderden. Uit die laatste groep kiest een vakkundige jury wie zich Noord-Nederlands kampioen bloemschikken mag noemen. Gedurende het jureren kunt u genieten van een mooie bloemschikdemonstratie en worden de gemaakte arrangementen verloot. Na afloop kan men elkaars gemaakte werk bewonderen.

Zin om mee te doen? Geef dan alvast je belangstelling door op NNBE.Groei(at)gmail.com.
Het evenement gaat door als er minimaal 40 deelnemers zijn.


 

 

 

 

De voorbereidingen voor de volgende editie van het NNBE zijn in volle gang. Tijd dus voor wat meer details. Het evenement zal worden gehouden op 9 maart 2024 in het Multifunctioneel Centrum De Wier in Ureterp.

De opzet is als volgt. Er zijn 2 groepen: recreanten en gevorderden. Deelnemers beslissen zelf in welke groep ze mee willen doen. Er is één opdracht per groep. De opdracht wordt op de dag zelf bekend gemaakt. Aan de deelnemers worden alle materialen samen met de opdracht uitgereikt aan het begin van het evenement. De Noord-Nederlandse kampioen bloemschikken wordt gekozen uit de deelnemers van de gevorderdengroep door een professionele jury.

‘s Middags is er een bloemschikdemonstratie met verloting van de gemaakte arrangementen. Na afloop hiervan kunnen de werkstukken van de deelnemers worden bewonderd. Bezoekers zijn welkom voor het middagprogramma.

De kosten voor deelname zijn €45,- voor leden van Groei&Bloei, en €55,- voor niet-leden.

Bezoekers betalen €7,- voor leden van Groei&Bloei, en €10,- voor niet-leden.

Opgeven kan tot uiterlijk 7 februari 2024. Het wedstrijdreglement wordt half februari aan alle deelnemers toegestuurd.

Een aanmeldingsformulier wordt u desgevraagd toegezonden: info(at)roden.groei.nl