Roden

Voorwoord

Hallo leden!

Het is weer tijd voor de laatste nieuwsbrief van 2020, een jaar waarin we vast allemaal nóg meer dan andere jaren in de tuin hebben gewerkt.

Normaal gesproken hebben we een paar bijeenkomsten vanaf september, maar daar was dit jaar helaas geen sprake van. Ook de kerstworkshop zal dit jaar niet doorgaan. Natuurlijk hopen we dat jullie wel allemaal zelf aan de slag gaan met een kerststuk, zodat er toch mooie maaksels in de ‘kerstkamer’ komen te staan. Elders in de nieuwsbrief staan wat voorbeeldfoto’s.

Het zou leuk zijn als jullie foto’s van jullie kerststukken naar ons opsturen, zodat die in de volgende nieuwsbrief en op de website kunnen komen.

De lezing van 13 januari 2021 wordt afgelast.

Helaas is er weinig belangstelling getoond voor het volgen van een cursus bloemschikken voor beginners, en die is daarom ook niet opgestart. Bloemschikken voor gevorderden is wel weer bezig, met 13 bloemschikkers, kijk eens op de website (www.roden.groei.nl) voor de foto’s.

Het bestuur en de medewerkers van Groei en Bloei Roden en omstreken wensen u allen heel fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021 !!!

Bloemschikdemo

 

15 december: kerst met Jan van Doesburg

Online kerst-demo

 

Floral designer Jan van Doesburg geeft speciaal voor Groei & Bloei een online kerstdemo! In verband met Corona nemen we een dag ervoor de demo zonder publiek op in Jan's studio. Jan zal een aantal stukken maken, uiteraard in kerstsfeer. Mercedes Docter (afdeling Midden-Kennemerland) neemt de presentatie op zich.

Primeur

Vanaf 15 december, vanaf eind van de middag, plaatsen wij een link naar de video op deze pagina: www.groei.nl/bloemschikken/kerst-met-jan-van-doesburg. Een echte primeur, want deze link wordt voorlopig alleen gedeeld met jullie, de bloemschik-liefhebbers bij Groei & Bloei.

 

Zeker, het is anders dan anders ... maar hoe leuk is het dat je dit vanuit je luie stoel kunt meemaken? Dus ga er de 15e december lekker voor zitten en geniet van de master!

 

Onze sponsoren

Kerst

Ter afsluiting

Digitale nieuwsbrief nr 22 (december 2020, 6e jaargang) van Groei&Bloei Roden en omstreken is verschenen. Vier keer per jaar kunt u een nieuwsbrief verwachten, in september, november, januari en april. We hopen dat iedereen die digitaal bereikbaar is, rechtsreeks of via anderen (kinderen, kleinkinderen, buren, enz.) zijn/haar emailadres aan ons doorgeeft (info@roden.groei.nl), zodat wij u volledig kunnen informeren. 

De nieuwsbrieven zullen ook op onze website geplaatst worden www.roden.groei.nl.