Roden

Nieuwsbrief mei 2020

Gezien de landelijke maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben wij als bestuur ook moeten besluiten alle activiteiten af te gelasten. Dit geldt o.a. ook voor de plantjesdag. Ook de open Tuinen Carrousel Drenthe gaat dit jaar niet door. Dit is natuurlijk een spijtige zaak; voor zowel de tuineigenaar die zijn best doet om zijn tuin zo goed mogelijk te tonen, als voor de tuinliefhebbers die op stap gaan om andermans tuin te bekijken.

Ook landelijk is het open tuinen weekend in juni afgelast. Gardenista gaat dit jaar ook niet door. Probeer zoveel mogelijk via de website van evenementen of kwekers na te gaan of ze open zijn en wanneer er weer iets georganiseerd wordt.

Deze tijd heeft ook een voordeel. Veel mensen zijn uitvoeriger en langer in hun tuin bezig. Menig tuin zal er beter uitzien dan ooit te voor. Alleen jammer dat derden daar niet van mogen mee genieten.

Ondanks alles wensen wij  jullie toch een mooie zomer en "Blijf vooral gezond"!!

Vriendelijke groet,

Het bestuur.

 

Bollenvelden Norg

Bloei kruisbes

Onze sponsoren

Ter afsluiting

De twintigste digitale nieuwsbrief (mei 2020, 5e jaargang) van Groei&Bloei Roden en omstreken is verschenen. Vier keer per jaar kunt u een nieuwsbrief verwachten, in september, november, januari en april. We hopen dat iedereen die digitaal bereikbaar is, rechtsreeks of via anderen (kinderen, kleinkinderen, buren, enz.) zijn/haar emailadres aan ons doorgeeft (info@roden.groei.nl), zodat wij u volledig kunnen informeren. 

De nieuwsbrieven zullen ook op onze website geplaatst worden www.roden.groei.nl.